MA Чистач на стакло 650мл. – 19049

120.00 ден

MA Cistac na staklo 650 ml. – 19049
Универзален чистач за сите стаклени површини на автомобилот. Не остава траги и го намалува замаглувањето. Погодно за сите површини.
Остава свеж мирис. Да не се нанесува на топли површини. Не бара долго пребришување бидејќи испарува.