Течност за стакла Sonax – Red energy 5л. 266555

300.00 ден

Tecnost za stakla Sonax – Red Energy 5l. 266500

Течност за стакла подготвена за дополнување во резервоарите за течности за ветробранско стакло и фарови, наменета за летниот период. Брзо ги отстранува инсектите, маслото, прашината, силиконот и другите проблематични наслаги од ветробранското стакло или од фаровите. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект за елиминирање на одблесокот направени од поликарбонати. Идеален за високо квалитетните хенон фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Со свеж мирис. Без фосфати.

Нема залиха