Течност за стакла (концентрат) Sonax – Red Summer 266541

280.00 ден

Tecnost za stakla (koncentrat) Sonax – Red Summer 266541

Концентрат за течност за стакла и за миење фарови наменет за летниот период. Брзо ги отстранува инсектите, маслото, прашината, силиконот и другите проблематични наслаги од ветробранското стакло или од фаровите. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект за елиминирање на одблесокот направени од поликарбонати. Идеален за високо квалитетните Џенон фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Со свеж мирис. Без фосфати.

Нема залиха