Одмрзнувач стакло спреј + 33 мл. – Sonax 331300

230.00 ден

Odmrznuvac staklo sprej + 33ml. – Sonax 331300

Ги одмрзнува стаклата за секунда, го топи и одстранува мразот и ги штити од повторно замрзнување. Обезбедува јасна и чиста видливост. Нето: 400 мл.

Нема залиха