Одмрзнувач со гребалка Фалкон 650мл. – 97022

220.00 ден

Odmrznuvac so grebalka Falcon 650ml. – 97022

Брзо ги отстранува мразот и снегот од шофершајбната и стаклата на прозорците, без никаква штета. Остава транспарентен филм на површината на стаклото и штити од понатамошно замаглување и замрзнување. Брзо ја отстранува ледената вода од стаклата и заштедува време за загревање. За посовршен ефект доколку слојот на мраз е многу дебел, прво напрскајте па потоа искористете го капачето на пакувањето за да го отстраните.