Одмрзнувач за стакло – Sonax 331241

269.00 ден

Odmrznuvac za staklo – Sonax 331241

Ги одмрзнува стаклата за секунда, го топи и одстранува мразот и ги штити од повторно замрзнување. Обезбедува јасна и чиста видливост. Нето: 500 мл.