SONAX Рестарватор за пластика – Црно – 409100

499.00 ден

SONAX Restarvator za plastika – crno – 409100
Површините кои сакате да ги третирате со овој производ претходно треба да се исчистат и да се отстранат маснотиите од нив со помош на SONAX отсранувач на дамки.
Нето-100мл.

Нема залиха