SONAX Заштитувач на гуми – 340000

369.00 ден

SONAX Zastituvac na gumi – 340000
Ги чисти и одржува сите гумени делови на автомобилот и ги прави еластични. Го продолжува векот на траење на гумата и ги освежува боите. Спречува замрзнување на вратите во зима. Гумите и подлогите исто така може да се чистат без напор и да го вратат оригиналниот сјај.

Нема залиха