SONAX Длабинска нега спреј (сјај) – 380041

446.00 ден

SONAX Dlabinska nega sprej (sjaj) – 380041

Високо квалитетна емулзија за пластика и гума. Ги чисти, одржува и штити пластичните и гумените површини во внатрешноста и надворешноста на возилото. Ги освежува боите и остава пријатен мирис. Површината ја прави сјајна.

Нема залиха