SONAX Гел за сјај за гуми – 500мл. – 235241

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX Gel za sjaj za gumi – 500ml. – 235241
– Дава влажен изглед на сите типови на гуми (висок сјај)
– Специјална формула која што се грижи и ја штити гумата од пукање и избледување
– Едно пакување 50 гуми.