Moje Auto Средство за надворешна пластика 400 мл. – 19021

248.00 ден

Moje Auto Sredstvo za nadvoresna plastika 400 ml. – 19021
Безбојна, сјајна заштита за одржување на браници, и надворешни пластични делови. Го враќа сјајот и изгледот на сите надворешни браници и други прастични делови. Со редовна употреба создава заштитен слој и штити од надворешни временски услови. Совршен ефект само за неколку секунди.