MA Средство за отстранување на инсекти 750мл. – 19054

168.00 ден

MA Sredstvo za otstranuvanje na insekti 750ml. – 19054
Производ наменет за отстранување на тешки органски нечистотии од стаклени површини, браници, и прозорци.
Специјална формула направена од единсвена комбинација за безбедност кај чуствителните површини. Чисти и го враќа фабричкиот сјај.