MA Средство за заштита за гуми – 750мл. – 19585

399.00 ден

MA Sredstvo za zastita za gumi – 750 ml. – 19585

Ја враќа длабоката боја на гумите, оставајќи благ сјај на површината. Благодарение на содржината на силиконски емулзии, таа обезбедува долготрајна заштита од валкање, избледување и пукање на гумата. Антистатичките својства на производот прават сјајната површина да остане чиста подолго време. Многу е лесен за употреба. Производот е доволен за околу 40 гуми.

Начин на употреба
Измијте ја и исушете ја гумата.
Раширете го препаратот на мушка од гума, избегнувајќи ја областа на шарите.
Почекајте околу 10 минути, избришете со крпа или микрофибер.