MA Силиконски спреј 200мл. – 19112

168.00 ден

MA Silikonski sprej 200ml. – 19112
Силконски спреј за подмачкување на дихтунзи на автомобили. Подмачкува, штити, одржува и ја враќа еластичноста.
Наменет е за подмачкување врати, прозорци и многу други делови. Спречува мрзнење на вратите. Го враќа оригиналниот изглед и сјај.