Falcon Чистач за гуми и сјај (пена) – 97024

159.00 ден

Falcon Cistac za gumi i sjaj (pena) – 97024
– Чисти, остава сјај и заштитува во неколку минути
– Брза и лесно за употреба (без бришење)
– Ја штити од пукање и избледување