F Car Care Чистач за бандажи – 650 мл. – 97028

159.00 ден

F Car Care Cistac za bandazhi – 650ml. – 97028
Специјално с екористи за заштита на бандажите. Исчистете ги нечистотиите, дамките и трагите од кочење. НЕ содржи состојки кои можат да го оштетат бандажот. Препорачано да се користи периодично и бандажите ќе изгледаат како нови. Заштитува од нечистотии и наслаги.
Користење. во 4 чекори
1. Нанесете од спрејот на ладни бандажи
2. Оставете да делува 30 секунди.
3. Исплакнете со вода под висок притисок.
4. Избришете со сува крпа или мека четка.