F Car Care Пена за гуми – 650 мл. – 097024

159.00 ден

F Car Care Pena za gumi – 650 ml. – 097024
Совршен производ за чистење и сјај на гумите за само некоклу секунди. Совршена пена која ги чисти и остава мокар изглед на гумите.
Пред употреба да се отстрани тврдокорната нечистотија од гумите.