Чистач на бандажи – Sonax Extreme 230500

2,933.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Cistac na bandazhi – Sonax Extreme 230500

Високо ефикасен безкиселински специјален чистач за сите челични и алуминиумски бандажи. Ги отстранува закоравените нечистотии како агресивните наслаги од сопирачки, маслото и другите нечистотии од патот, без остатоци. Нето: 5 л.