Чистач за кочници Falcon – 97007

140.00 ден

Cistac za kocnici Falcon – 97007

Чистачот за сопирачки се користи за брзо и ефикасно чистење на деловите на сопирачките. Рапидно ја отстранува нечистотијата и маслото од целиот систем на сопирачки. Високо активен чистат кој врши одмастување и разградување на мешавината од масло и прашина. Ги чисти и одмастува плочките на сопирачките и останатите подвижни делови на сопирачките. Нето: 400 мл.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега