Спреј за отстранување инсекти – Sonax 532100

300.00 ден

Sprej za otstranuvanje insekti – Sonax 532100

Специјален чистач за отстранување на инсекти од стаклата, бојата, хромираните и пластичните површини. Иновативната активна формула долго и потполно ја разградува нечистотијата. Тестирана компатибилност за боја и пластика. Идеален за нанесување пред перење на возилото. Нето: 250 мл.

Нема залиха