Отстранувач на смола – Sonax 390100

190.00 ден

Otstranuvac na smola – Sonax 390100

Ја отстранува смолата, изметот од птици и другите органски нечистотии од бојата, стаклата, хромираните и пластични површини, брзо и комплетно, без остатоци. Може да се третираат дури и квалитетните Џенон фарови како и стаклените фарови со ефект за елиминирање на одблесокот. Не ги оштетува третираните површини. Нето: 100 мл.

Нема залиха