Отстранувач на наслаги – Sonax 513200

780.00 ден

Otstranuvac na naslagi – Sonax 513200

Ова средство ги отстранува агресивните нечистотии и го зголемува животниот век на фарбаните површини. Наменето е за отстранување на индустриска прашина од фарбаните површини и лакираните пластични површини. Ја чисти бојата од бигор и слични нечистотии. Помага при чистење на бандажите. Нето: 500 мл.