Отстранувач на катран – Sonax 334200

380.00 ден

Otstranuvac na katran – Sonax 334200

Одстранува темелно и без оштетување дамки од катран и масло и други оделни дамки како и остатоци од лепак. Чисти самостојно без триење и гребење, може да се нанесува од секоја положба. Одстранува остатоци од налепници. Нето: 300 мл.

Нема залиха