Отстранувач на инсекти Sonax – STAR 233400

440.00 ден

Otstranuvac na insekti Sonax – STAR 233400

Ефикасен чистач на инсекти кој брзо и нежно ги отстранува дури и најзакоравените резидуали од инсектите од стаклата, бојата, хромираните и пластичните површини без нагризување на површините. Остатоците се отстрануваат безпрекорно и лесно. Идеален за употреба пред перење на возилото. Нето: 750 мл.