МА Чистач на фелни РЕД 750мл. – 19601

299.00 ден

MA Cistac na felni RED 750ml. – 19601
Ефикасно ја отстранува тврдокорната нечистотија од бандажите без да ги оштети. Може да се користи кај сите типови на челични, алуминиумски, хромирани и лакирани бандажи.
Создава црвен ефект. Секогаш да се употребува на ладни бандажи. Почекајте 90 секунди и потоа исплакнете темелно со силен млаз вода.