МА Чистач за катран и смола 200мл. – 19108

168.00 ден

МА Cistac na katran i smola 200ml. – 19108
Готов производ за употреба наменет за отстранување на тврдокорни дамки од смола, асфалт и катран од стаклени и лакирани површини.
Чисти, се грижи и дава сјај и штити. Благодарение на специјалната формула ја комбинира ефикасноста и брзината на делување при контакт со бојата.
Може да се користи на фарови, прозорци, браници, спојлери и др делови.Напрскајте, почекајте 1 мин. и исплакнете со вода.Избришете со крпа. Доколку е потребно нанесете повторно.