МА Средство за сјај на гуми 520мл. – 19022

248.00 ден

MA Sredstvo za sjaj na gumi 520ml. – 19022
Спреј за одржавање на гумите и сјај. Со редовна употреба гумата станува еластична и отпорна на пукање.
Производот нанесувајте го секогаш на чиста гума. По нанесување да се почека 10 до 15 мин. Ефект на влажност долг временски период.