МА Силен чистач за фелни 750мл. – 19047

199.00 ден

MA Silen Cistac za felni 750ml. – 19047
Супер силен, киселински чистач за фелни кој ефикасно ги отстранува наслагите од кочење и други нечистотии.
Добро реагира при чистење на алуминиумски и челични бандажи. Спречува корозија и дава сјај на чистите бандажи.
Чекајте краток временски период од неколку секунди до 3 мин максимум. Исплакнете со силен млаз вода.