Заштита за пластика – Sonax Profiline 205405

1,133.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Zastita za plastika – Sonax Profiline 205405

Средство за пластична нега за професионалнa употреба. Ги освежува боите, додава сјај и ги покрива дамките и гребнатините. Ги заштитува сите пластики во внатрешноста на возилото. Оптимална заштита за моторниот простор. Производот не содржи растворувачи. Лесно се нанесува, директно по миење на моторот. Може да се примени и на надворешноста на возилото. Нето: 1л.