Заштита за кедери – Sonax 499000

259.00 ден

Zasita za kederi – Sonax 499000

Ги спречува гумените делови на вратите, покривите на кабриолет автомобили, прозорците и капаците на багажникот од лепење во текот на зимата. Ја одржува гумата, ја чува еластична и ја штити од кршливост.