Гел за пластика – Sonax Extreme 210141

599.00 ден

Gel za plastika – Sonax Extreme 210141

Ги одржува необоените пластични површини на надвореноста од возилото како браници, лајсни итн. Микроскопските нано честички длабоко навлегуваат во структурираните површини овозможуваат долготрајна заштита и предолга конзервација на пластика. Интензивно ги освежува боите и дава богат и длабок сјај на третираните површини. Исто така, идеален за гумите компоненти. Неговата транспарентна боја го прави погоден за сите бои на пластика. Нето: 250 мл.