Гел за пластика за надворешност – Sonax 210300

1,200.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gel za plastika za nadvoreshnost – Sonax 210300

Гел за високо-економнична заштита на сите необоени пластични надворешни компоненти. На површината и дава длабок сјај и интензивно ги освежува боите. Третираните површини се запечатени и добиваат долготрајна конзервација. Транспарентен. Без силикон. Нето: 1 л.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .