SONAX Професионален чистач за клима 400мл. – 324300

1,320.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX Profesionalen cistac za klima 400ml. – 324300
Средство за професионално чистење на системите за климатизација. Професионален производ за повеќекратна употреба со сонда за прскање.
Го чисти системот за климатизација и ги елиминира непријатните миризби. Високо ефикасен со симбиотички состојки, без биоциди.
Ефикасно и брзо решение за нега на вашето возило. Дизајнирано за професионалци и обични корисници.
Конзервата за прскање е доволна за два автомобили.
Упатство за употреба внатре во пакувањето.

Нема залиха