MA Млеко за кокпит сјај 300 мл. – БЛЕК – 19615

199.00 ден

MA Mleko za kokpit sjaj 300 ml. – Black – 19615

Млеко со сјаен ефект кое има многу предности. Штити од УВ зраци, создава заштитен слој, го минимизира таложењето на прашина. Ја враќа длабочината на бојата на пластиката што е изгубена со текот на времето.