MA Дресинг за пластика и винил 500мл. – 19624

399.00 ден

MA Dresing za plastika i vinil 500ml. – 19624

Професионален производ за нега на сите пластични делови. Совршено ги чисти површините, ефикасно ја отстранува прашината, мрсни дамки, траги од козметика и сл.

Создава заштитна бариера која ја штити пластиката од прашина и други нечистотии. Пластиката станува отпорна на УВ зраци и бледеење. Производот остава долготраен свеж мирис.

Содржи микрофибер крпа.