MA Антибактериски чистач за внатрешност 3 во 1 – 19641

220.00 ден

MA Antibakteriski cistac za vnatresnost 3 vo 1 – 19641

Совршено средство за чистење и дезинфекција на внатрешноста на вашето возило.

Редовната дезинфекција на ентериерот трае еден момент и драстично го намалува ширењето на вируси
Лошиот мирис во автомобилот е резултат на растење на габи и размножување на бактериите
Големата концентрација на алергени во автомобилот е штетна, особено за малите деца