Чистач на текстил-Falcon

199.00 ден

Опис

Високо квалитетно средство за чистење на текстилните површини во возилото со отстранување на непријатните миризби. Ги освежува и интевизира боите на текстилот. Почекајте околу 3 минути. Исчистете ја површината со четка или со правосмукалка.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .