Чистач на тапацир концетрат Sonax – Profiline 321605

3,000.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Cistac na tapacir koncentrat Sonax – Profiline 321605

Темелно и нежно ги отстранува дури најзакоравените нечистотии од внатрешноста на возилото – тапацираните седишта, текстилните површини, пластичните делови и сончевиот покрив. Остава свеж мирис во возилото. Нето: 10 л.