Чистач на Синтетика – Sonax 306200

360.00 ден

Cistac na sintetika – Sonax 306200

Моќен пенлив специјален чистач за отстранување на јаки нечистотии од седиштата, ентериерот и подните теписони. Навлегува длабоко во ткаенината и ги освежува боите. Може лесно да се вакумира и чисти. Нето: 500 мл.