Чистач на кабина (мирис на лимон) – Sonax 343300

329.00 ден

Cistac na kabina (miris na limon) – Sonax 343300

Се користат за брзо, лесно и темелно чистење на сите површини од кожа. Супстанците за одржување навлегуваат во кожата, ги освежуваат нејзините бои и обезбедуваат заштита и конзервација. Кожата станува мека и еластична. Нето: 400 мл.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .