Чистач на кабина (мирис на ванила) – Sonax 342300

329.00 ден

Cistac na kabina (miris na vanila) – Sonax 342300

Се користат за брзо, лесно и темелно чистење на сите површини од кожа. Супстанците за одржување навлегуваат во кожата, ги освежуваат нејзините бои и обезбедуваат заштита и конзервација. Кожата станува мека и еластична. Нето: 400 мл.