Чистач за клима Фалкон 500мл – 97013

259.00 ден

Cistac za klima Falcon 500ml. – 97013

Посебна формула за чистење и дезинфекција на климатизација во возилото.

Дезинфицира, чисти и штити (сигурно ги уништува бактериите и габите, ефикасно ги запира непријатните миризби, спречува алергиски реакции кои можат да е активираат од бактерии и други микроорганизми)

Долго црево 50 см.
Овој производ го содржи долготрајниот нетоксичен антимикробен агенс CIBA100 и природни материјали, дизајниран со еколошка формула за заштита на животната средина и најновата технологија, може да се користи во внатрешноста на климатизацијата на возилото без расклопување. Нема штета врз здравјето на луѓето. Висока ефикасност на стерилизација и дезодорација. Обезбедува тешка пена со силна инфилтрација и капацитет за чистење, која може да навлезе во и надвор од климатизацијата и да исчисти прашина, маснотии, дамки од инсекти и други остатоци на климатизацијата