Чистач за внатрешност (мат ефект) – Sonax 286300

760.00 ден

Cistac za vnatresnost (mat efekt) – Sonax 286300

Ги чисти и одржува пластичните површини во внатрешноста на возилото. Особено погоден за возилата со мат внатрешни пластики. Го намалува електростатското празнење и продуцира брилијантна површина која има антистатичен и ефект на одбивање на прашината. Нето: 1 л.