Премиум сет за заштита на кожа Sonax 281941

5,200.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Premium set za zastita na koza sonax 281941

Овозможува ефикасно чистење и интензивна заштита за сите типови на кожни површини. Темелно и нежно ги отстранува дури и најзакоравените нечистотии без никакво оштетување на кожата. Ја враќа првобитната флексибилност и оригиналниот сјај на кожата. Овозможува навлажнување на кожата и нејзина долгорочна заштита од напукнување и од штетните УВ зраци. Сетот може да се надополни со артиклите со број 281 141 и 282 141.

Нема залиха