Пена за кожа Sonax ProfiLine – 289300

640.00 ден

Pena za koza Sonax Profiline – 289300

Специјален производ за чистење и одржување на површините од мека кожа во внатрешноста на возилото како седишта, кожните делови на моторите, мебел итн. Ја отстранува нечистотијата, маслото и истовремено ја одржува кожата екстремно еластична без да постане лизгава. Вистинскиот восок од пчели обезбедува извонредна отпорност од вода. Не содржи боја, со што е погодна за кожни површини во секаква боја. Идеална за возилата со греење на седиштата и за перфорирани кожни површини. Со мирис на кожа и УВ заштита. Без силикон. Нето: 400 мл.