Пена за кожа Profiline 1л. – Sonax 270300

1,320.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Pena za kozha Profiline 1l. – Sonax 270300

Средство за чистење на пена со дополнителна моќност за висококвалитетни кожни мебели направени од пигментирана мазна кожа. Отстранува дури и тврдоглава нечистотија без да ја истепа или да ја нападне кожата.

Нема залиха