Отстранувач на ДИМ Smoke-Ex 292241

600.00 ден

Otstranuvac na DIM Smoke-Ex 292241

Го неутрализира мирисот на никотин и другите непријатни миризби во автомобилот и домот. Производот не само што ги неутрализира непријатните миризби, туку и комплетно ги елиминира. Неговиот суптилен парфем обезбедува пријатна, долготрајна свежина. Погоден за тапацир, седишта, теписи, завеси, текстил, чевли, облека и како освежувач на простории.