МА Средство за чистење на пластика -750мл. – 19072

168.00 ден

MA Sredstvo za cistenje na plastika – 750ml. – 19072
Одличен производ за чистење на пластика. Ги чисти сите делови од пластика, линолеум и вештачка кожа и др. Темелно ги отстранува дамките и
остава свеж мирис. Безбеден за сите површини.