МА Професионално млеко за кожа 500мл. – 19626

540.00 ден

MA Profesionalno mleko za koza 500 ml. – 19626

Производ со сложена хемиска формула наменет за професионалци и ентузијасти. Нуди прецизно и соодветно да се грижите за секое возило. Иновативно млеко за кожа за чистење и нега на кожни делови. Совршен за сите типови на кожа. Ги заштитува од пукање и сушење. Неутрална ПХ вредност за секојдневна и редовна употреба. Така кожата ќе ги задржи сите природни својства. Млекото добро се абсорбира така да не остануваат дамки на површината што може да се лепат на облеката.