МА Концентриран освежувач Лимун и минт – 500мл. – 19619

440.00 ден

MA Koncentriran osvezuvac Limun i mint – 500ml. – 19619

Концентриран освежувач за воздух во вашиот автомобил, дом или канцеларија. Освежувачот ќе ја исполни кабината со свежина ко јсигурно ќе го направи секое патување пријатно. Совршен за пушачи и возачи кои пренесуваат миленици.